Biro Ogis d.o.o. - šatori i hale

Biro Ogis

Godine 1988, osnovana je tvrtka Biro OGIS, u početku su to bili poslovni prostori u malom uredu s odvojenim skladištem na drugoj lokaciji. Danas je tvrtka Biro OGIS vodeći istočno europski lider u proizvodnji i prodaji montažnih hala i industrijskih šatora s cjelovitim kompleksom na jednom mjestu.


Vodimo brigu o našim partnerima

Sve uspješne tvrtke čine odgovorni i brižni ljudi. U tome svemu su i naši klijenti, te isto tako poslovni partneri. Od početka vodimo brigu o odgovarajućem nivou kvalitete proizvoda i usluga. Pored toga vodimo brigu o dobrim poslovnim odnosima, poslovnoj etici i dogovorenim rokovima isporuke. Ovaj način poslovanja se odražava u sve većem povjerenju naših partnera, te povećanju broja naših klijenata, što dovodi do toga, da samo dobar i kvalitetan odnos i poslovanje može dovesti do uspješnosti tvrtke, njezinog razvoja, razvoja novih proizvoda i usluga.

Nekoliko godina unazad smo odredili naš poslovni smjer, usmjerili potencijale dobrim poslovnim odnosima, kvaliteti usluga i proizvoda, a posebnu pozornost smo posvetili na odnose s našim poslovnim partnerima. Sve to zajedno se odrazilo na kontinuiran rast našeg poslovanja i rast broja klijenata diljem Europe.


Naša povijest

Šatori i hale za sve prigode.

Obratite se našem stručnom timu za najbolju ponudu.