Industrijski šatori

Robusna konstrukcija, izrađena od aluminijskih profila i vruće cinčanih čeličnih veznih dijelova čini čvrstu osnovu objekta, koji se lako ovisno o potrebama i vrsti upotrebe može koristiti kao industrijski šator ili brzomontažna hala.

Omogućava Vam tri različite vrste objekata koje pokrivaju opseg od običnih skladišnih prostora do toplinski izoliranih proizvodnih prostora. Najveća je prednost naravno u vrlo jednostavnoj montaži, mobilnosti, iskoristivosti i vrlo dugom radnom vijeku. Najlakši prikaz i opis široke upotrebe industrijskih šatora s aluminijskom konstrukcijom: koriste se kao skladišta, pokrivni prostori, jahališta i konjušnice, radionice, dodatni prostori za trgovine, proizvodni pogoni, auto garaže, hangari za zrakoplove..


Industrijski šator TIP 1 - PVC / PVC

je osnovni model brzomontažnog objekta. U ovoj verziji su stranice i pokrov napravljeni od kvalitetne PVC cerade. Ceradu karakterizira duga upotreba i vijek trajanja do 20 godina.Ova vrsta konstrukcije je primjerena za jednostavne pokrivne i skladišne prostore, gdje temperaturne razlike nisu toliko važne. Za robu i materijale koji su osjetljivi na kondenzat i vlagu, lako se postavlja u unutarnji dio konstrukcije protukondenzacijska cerada, koja štiti od kondenza pri velikim temperaturnim razlikama. Najveća prednost ovog modela je brza dostava, montaža i minimalno održavanje.


Industrijski šator TIP 2 - PVC / LIM

je model brzomontažnog objekta, kod kojega je pokrov izrađen od kvalitetne PVC cerade, stranice su od visokokvalitetnog trapeznog lima. Odlično prostorsko rješenje za skladištenje različitih materijala, strojeva i različitih proizvoda. Zbog trapeznih limova kao stranica objekta, dobivamo veću sigurnost od mogućih provala. Zbog trapeznih limova objekt nema toplinsku izolaciju, pa je moguća pojava kondnzacije i vlage. U slučaju većeg kondenzata i vlage lako postavimo antikondenzacijsku ceradu u donji dio konstrukcije. Brza dostava i montaža, te odličan omjer cijene i kvalitete, ovoj vrsti objekta daju najšire područje primjene i upotrebe.


Industrijski šator TIP 2 - PVC / PANEL

je zapravo toplinski izolirana brzomontažna hala. Stranice su od izoliranih sendvič panela, pokrov je od dvostruke PVC cerade, koja omogućava prolaz dnevne svjetlosti, te istodobno toplisnku i protukondenzacijsku zaštitu. Odlično rješenje za skladištenje osjetljivih materijala i proizvoda, pogodno za proizvodne pogone, montaže, servise i kombinacije poslovno-uredskih prostora. Panelne ploče zbog svoje tvrde strukture nude najviši stupanj sigurnosti u slučaju mogućih i neželjenih provala kao i neovlaštenog ulaza u sam prostor. Brza dostava, montaža i pojednostavljen postupak za dobivanje dozvola su dodatne prednosti objekata ovog tipa.


Tehnički podaci

Raspon 5,0 7,5 10,0 12,5 15,0 17,5 20,0
Postranična
visina
3,50 4,20 3,50 4,20 3,50 4,20 3,50 4,40 5,00 3,50 4,40 5,00 3,50 4,40 3,50 4,40
Najviša
visina
4,15 4,85 4,50 5,20 4,82 5,52 5,16 6,05 6,56 5,50 6,40 7,00 5,83 6,72 6,17 7,06
Industrijski šatori
1. Prednja stranica od PVC cerade 6. Unutarnja protukondenzacijska cerada
2. Pokrov od PVC cerade 7. Vrata od PVC cerade, opcija: klizna, rolo ...
3. Stranica od trapeznog lima 8. Konstrukcija od alu profila
4. Stranica od izolacijskih panel ploča 9. Vruće pocinčani vezni čelični elementi
5. Stranica od PVC cerade 10. Vruće pocinčane čelične bazne stope
Dužina: neograničena, u segmentima po 2.50 m, 3.00 m
Nosivost snijega: od 75 kg/m2 do 125 kg/m2
Konstrukcija: hladno izvučeni strukturni aluminij europskih proizvođača
Vezni elementi: vruće pocinčani čelični elementi
Dozvole: pojednostavljeni postupci
Isporuka: od 2 do 4 tjedna, za velike narudžbe do 5 tjedna
Montaža: od 1 do 2 dana, za velike objekte do 3 tjedna
Toplotna izolacija

Oprema


Primjeri upotrebe

Šatori i hale za sve prigode.

Obratite se našem stručnom timu za najbolju ponudu.