Industrijski skladišni šatori i brzomontažne hale

Svako godišnje doba donosi određene poteškoće, kao što su snijeg i mraz po zimi, te oluje s jačim vjetrovima tijekom ljeta. U posljednjih nekoliko godina su učestale oluje, kako ljeti tako i u jesen, koje su iznad prosjeka što se tiče jačine vjetrova. Što god da se uzme u obzir, snježne padaline, zimska oluja, olujni vjetrovi i sl., u ljetnim mjesecima imaju određenih utjecaja na konstrukciju. Iako se radi o jakoj i izdržljivoj konstrukciji, preporuča se preventivni pregled najmanje dva puta godišnje i to pred zimu i ljeto. Preventivni pregled obuhvaća kompletan pregled svih spojnih elemenata, pričvršćenih i spojnih točaka, pokrov i kompletno stanje objekta. Na temelju pregleda izdaje se izvješće o stanju i preporuke za bilo koju uslugu i popravke

Priredbeni šatori

Posebnost priredbenih i sajamskih šatora je stalno izvođenje montaža i demontaža. Pri tom zbog same prirode posla i česte upotrebe dolazi do trošenja svih elemenata, alu profila, željeznih dijelova, PVC cerada, zateznih guma i ostalih sastavnih dijelova. Pri izvođenju montaža ia demontaža dolazi do neželjenih oštećenja, prvenstveno na PVC ceradama i alu profilima.

Biro OGIS servis i održavanje

U našem poduzeću na zahtjev naručitelja izvodimo preventivne servisne preglede industrijskih i priredbenih šatora, te brzomontažnih hala. Manje nepravilnosti, kao što su opuštene sajle i navojni spojevi, otklanjamo odmah. Za sve veće preporučljive i hitne popravke, otklanjanje nepravilonsti i uslužnih djelatnosti, radimo izvješće i popis. Naručitelj sam odlučuje što će se od predloženog popraviti, a što ne.

U skladištu imamo većinu rezervnih dijelova. Za specifične vezne željezne elemente imamo kratak dobavni rok. Vlastita bravarska i PVC radionica nam omogućava cjeloviti servis i brzo izvršenje usluga čime dajemo odličnu podršku prema naručiteljima i poslovnim partnerima.

Za dodatne informacije, upite ili narudžbe dostupni smo Vam na tel. br. 01 / 366 41 01, e-mail: info@biroogis.hr ili preko Web obrasca

Šatori i hale za sve prigode.

Obratite se našem stručnom timu za najbolju ponudu.